Behandling/Besök | Embla Biopati  

Behandling/Besök

För att få så bra och omfattande bild som möjligt av ditt hälsotillstånd och därtill goda resultat av behandlingen så görs: Genomgång av Hälsohistoria, Nuvarande besvär, Irisanalys, EIS-hälsoscanning, Status på vitaminer, mineraler och aminosyror, Övriga tester, Konstitution, Livsstil, Önskemål.

Första besöket tar ca. 1,5-2 timmar.

Förslag till behandling: Det kan vara ett behandlingsprogram med kostförslag, livsstilsråd, örtblandning, ev. komplexmedel, kosttillskott m.m., anpassande för just den person och de besvär det gäller. Återbesök efter 1-1,5 månad för uppföljning och förslag till fortsatt behandlingsplan, allt efter hur progressen har varit. Återbesök ca 1 timma. Har man haft besvär under lång tid måste man räkna med att det tar tid att få kroppen i balans igen. Vid vissa besvär kan det bli aktuellt att komplettera med energimedicinsk behandling, då bokas tid separat för denna behandling.

Ju mer man satsar på sin hälsa desto bättre resultat. Du kan läsa mer om de olika behandlingsformerna genom att klicka på rubrikerna.